Stimati Colaboratori,

Va propunem o colaborare fructuoasa ambelor parti, venind  in sprijinul dumneavoastra cu cele mai bune preturi la produse de cea mai buna calitate.

In perioada anterioara am fost unul din furnizorii importanti in piata medicala, in special in furnizarea produselor pentru laboratoarele de diagnostic, insa am avut colaborari si  in domeniul cercetarii.

VitroBioChem este o societate cu capital integral romanesc si are ca domeniu de activitate importul si distributia de reactivi chimici, reactivi si consumabile pentru laboratoare diagnostic in vitro (IVD), reactivi si consumabile pentru laboratoare celule stem, reactivi si consumabile pentru laboratoare histologie, reactivi si consumabile clinici IVF, reactivi si consumabile pentru laboratoare cercetare, aparatura pentru laboratoare de cercetare, laboratoare de diagnostic, laboratoare histologie,  clinici IVF etc.

Toate produsele IVD furnizate de societatea noastra au marcaj CE, sunt avizate de Ministerul Sanatatii si sunt insotite de Declaratie de Conformitate si Buletine de analiza per lot sau Certificate de Garantie, dupa caz..

VitroBioChem deserveste departamentele de cercetare si diagnostic ale centrelor universitare, institute de cercetare si spitale, dar si centre medicale private, avand colaborari pe intreg teritoriul tarii, fiind atenti si satisfacand nevoia de produse pentru activitatea propriu-zisa a acestor unitati, furnizand informatii de ultima ora de la producatorii cu care suntem in permanent contact, pentru a contribui astfel la cresterea calitatii proiectelor clientilor nostri. Am fost printre primii furnizori pentru departamentele de genetica / biologie moleculara ale universitatilor, avand traditie in colaborarea cu cercetatorii romani.

Am investit intotdeauna in calitate, in anul 2007 obtinand ISO 9001 :2008, iar in anul 2014 obtinand ISO 13485 :2012. Va informam ca nu ne vom opri aici cu STANDARDELE DE CALITATE, asigurand astfel garantia unor servicii de calitate clientilor nostri.

Avem deja doua brand-uri inregistrate si vom continua.

Multumim tuturor colaboratorilor nostri pentru  sprijinul acordat  in desfasurarea activitatii noastre si speram intr-o colaborare cat mai lunga.

Cu consideratie,
Echipa VitroBioChem